Varza pane

de Mirela Suba in Mancaruri de legume, 29 Mai 2013 | 8296 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza(nu conteaza gramajul)
  • sare
  • piper
  • 2 litri apa
  • 3 oua
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza pane:

Apa se pune la fiert cu sare si cu varza intreaga.

Dupa ce varza s-a oparit,se scoate din oala si se lasa la scurs.

Dupa ce s-a scurs si e rece,se taie felii si se dau cu sare si piper.

Intre timp se face un amestec din oua - se bat ouale bine si se adauga sare si piper si faina cat cuprinde ca sa fie ca un aluat de clatite. Se iau bucatile de varza,se dau prin sos si apoi se pun in uleiul bine incins.

Se scot pe servetel de bucatarie si se lasa la racit.

Se pot manca cu salata de legume sau cu orice doriti.

Pofta Mare!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Mirela Suba 1

30.05.2013, 17:09

eu doar am spus ca acea compozitie sa aibe textura ca aluatul de clatite. stiu ca nu se potriveste,dar a fost exemplu

Bunica 1

30.05.2013, 17:15

N-am mancat niciodata

Mirela Suba 1

31.05.2013, 14:24

nici eu nu am mancat,mama soacra le-a facut pentru prima data mie si mi-a placut enorm,are gust foarte bun

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza pane